Stage lopen?

Als je Spaans hebt geleerd is er natuurlijk niets leuker dan de taal in het echt te spreken. En hoe kan dat beter dan met native speakers in een omgeving waar alleen maar Spaans wordt gesproken? U kunt via Cursus Spaans Groningen een volledige stage in Leon, Nicaragua volgen!


Leon is het Groningen van Nicaragua, de tweede studentenstad met een fantastische universiteit en een geweldig studentenleven. Studenten medicijnen, verpleegkunde, toerisme, economie enzovoort kunnen een hele leuke stage lopen in deze vriendelijke stad met 160.000 inwoners. De stad ligt op minder dan 18 kilometer van de zee en dichtbij meren en vulkanen. Het klimaat is geweldig en altijd heerlijk warm.


Cursus Spaans Groningen zorgt er voor dat je een leuke stageplek krijgt en logeert bij een lokale familie. Zodra je in Leon aankomt wordt je door iemand opgehaald en opgevangen. Hier eet en slaap je. Er is gewoon geen betere manier om het Spaans snel onder de knie te krijgen! Aan het einde van de periode krijg je een certificaat van de Universidad Nacional voor je CV.


Tijdens je verblijf betaal je een vast bedrag per maand, de meeste stages duren tussen de één en zes maanden. De hoogte van het bedrag is gedeeltelijk afhankelijk van je eigen wensen en wordt in overleg bepaalt.


Gedurende de gehele stage houden we vanuit Nederland contact met je.


Benieuwd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag weten wat er allemaal mogelijk is.

      Welkom      Cursusaanbod      Inschrijven      Contact        LinksCursus_Spaans_Groningen_van_native_speaker.htmlCursusaanbod.htmlInschrijven.htmlContact.htmlLinks.htmlshapeimage_1_link_0shapeimage_1_link_1shapeimage_1_link_2shapeimage_1_link_3shapeimage_1_link_4